Politica de retur

La Ziani.ro, ne dorim ca experiența ta de cumpărături să fie cât mai plăcută și convenabilă. Dacă, din orice motiv, dorești să returnezi un produs, am creat o politică de retur prietenoasă și clară, în conformitate cu Ordonanța OUG nr. 34/2014 și cu reglementările europene.

Termen de Retur

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului pentru a returna produsele achiziționate.

Condiții de Returnare

 • Starea produselor: Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original, cu toate etichetele intacte.
 • Excepții:
  • Costume de baie și articole de igienă: Nu pot fi returnate din motive de igienă, cu excepția cazului în care nu au fost desfăcute din ambalajul original.
  • Produse cosmetice: Pot fi returnate doar dacă ambalajul este sigilat.
  • Produse gonflabile (piscine, aripioare, colace, saltele): Pot fi returnate doar în ambalajul original sigilat.

Procedura de Returnare

Pentru a iniția procedura de retur, te rugăm să completezi formularul de retur disponibil pe această pagină. Oferim trei opțiuni convenabile pentru retur:

 1. Retur la Easybox Sameday: Costul este de 12 lei. Trebuie să generați un cod de deblocare folosind acest link.
 2. Retur cu ridicare a coletului prin curier trimis de noi: Costul este de 18 lei.
 3. Retur cu orice transportator ales de tine: Taxa de transport trebuie achitată de către tine. Nu acceptăm colete cu plata ramburs sau fără taxa de transport achitată.

Înlocuirea Produselor

Dacă dorești înlocuirea produsului, de exemplu pentru încălțăminte sau îmbrăcăminte (schimb de mărimi sau modele), taxa de transport tur-retur va fi suportată de tine.

Procesarea Returului

 • Produsele returnate vor fi verificate la primirea lor.
 • Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în contul bancar specificat în formularul de retur sau pe cardul utilizat pentru plata comenzii, pentru comenzile achitate cu cardul bancar.
 • Alternativ, poți alege să primești un voucher în valoarea produselor returnate, pe care îl poți folosi la următoarea comandă.

Termenul maxim de finalizare a returului este de 14 zile de la primirea produselor returnate.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență, te rugăm să contactezi echipa noastră de suport clienți. Ne dorim ca procesul de retur să fie cât mai simplu și fără stres pentru tine!

Echipa Ziani.ro

DATE PERSONALE

DATE COMANDA

DATE RETURNARE