Retur produse (dreptul de retragere)

Potrivit OUG nr. 34/2014, cumparatorul persoana fizica are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returneze produsul / produsele comandat(e).

Daca doresti retur, trebuie să notifici Ziani în scris, prin email la adresa office@ziani.ro sau sa completezi formularul de retur disponibil AICI, asupra intenției tale de a returna produsul / produsele achiziționat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În cazul nerespectării condițiilor de mai sus, Ziani poate refuza returul produsului / produselor.

Ziani are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informațiile necesare ce trebuie furnizate pentru retur sunt următoarele:

  • nume, prenume
  • adresa postală
  • adresa de email
  • numărul de telefon
  • numărul comenzii
  • modalitatea de plată dorita pentru restituirea sumei (datele contului bancar). In cazul in care comanda a fost achitata pe site-ul ziani.ro cu un card bancar, vom credita cardul pe care l-ai folosit.

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta. Nu acceptăm colete cu ramburs. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung deteriorate la adresa indicată pentru retur, din cauza ambalării necorespunzătoare.

Pentru coletele de dimensiuni mici si medii puteti sa beneficiati de retur gratuit, daca predati coletul la un easybox sameday. 

Pentru retur gratuit la easybox, coletul trebuie sa incapa in locker-ul de la easybox. Aveti mai jos dimensiunile maxime: 

Un locker standard are dimensiunile (L*l*h) 350 *80*215 cm si este format din 5 coloane de stocare si o coloana tehnica. O coloana de stocare este formata din 10 boxuri cu urmatoarele dimensiuni: 2 sertare mari: 445 x 390 x 470 mm; 3 sertare medii; 445 x 200 x 470 mm si 5 sertare mici: 445 x 100 x 470 mm.

Daca optati pentru retur gratuit la easybox, va rugam sa specificati acest lucru cand completati formularul digital de retur si noi va trimitem instructiuni cu pasii pe care trebuie sa ii urmati.

Adresa pentru trimiterea returului:

 SC ZIANI KIDS SRL  BD. TOMIS NR. 72-74, ORAS CONSTANTA 0771 039 661

În cazul în care la livrare constați că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație, poti cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de Ziani, fără alte despăgubiri. În acest scop, trebuie să notifici în scris Ziani, prin email office@ziani.ro, în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Conform legislației în vigoare, returul este aplicabil doar clienților persoane fizice. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Produsele se pot returna doar dacă se află în aceleași condiții în care au fost primite, nu sunt deteriorate și nu prezintă semne de uzură (de preferat în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele ce le-au insoțit).

Categorii de produse cu condiții speciale de retur: •

Singurele produse cu conditii speciale de retur pe care le comercializam in prezent in cadrul magazinului online www.ziani.ro si in Showroom-ul Ziani sunt costumele de baie, care fac parte din categoria produselor de lenjerie intima. Aceste produse nu pot fi returnate conform legislatiei in vigoare.

Politica de retur pentru produsele achiziționate în Showroom

Produsele achiziționate în showroom se pot returna în termen de 14 zile. Produsul / produsele returnat(e) trebuie să fie în aceeași stare în care a / au fost, să fie ambalat(e) în ambalajul original, etichetele de identificare să fie atașate de produs(e) și să fie insoțit(e) de documentele originale.

Este posibilă înlocuirea cu un alt produs sau altă mărime, iar returnarea banilor se face DOAR în cazul în care cumpărătorul constată că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invităm să vizitezi secțiunea „Termene si conditii” de pe www.ziani.ro.

 

DATE PERSONALE

DATE COMANDA

DATE RETURNARE